0

Vær hilset min gode benny! prøvde å sjekke bruktbilguiden her men kunne ikke finne noe om 4-runner. er det fordi den er veldig lik hi-lux eller har de

spurt 2010-01-13 11:55:01 +0200

Vær hilset min gode Benny! Prøvde å sjekke bruktbilguiden her men kunne ikke finne noe om 4-Runner. Er det fordi den er veldig lik Hi-Lux eller har dere bare ikke fått testet den? Grunnen til at jeg spør er at jeg vurderer en 94-95 mod 3,0 TD som har lav km, minmalt med rust og ellers god stand, som det står i annonsen. Den selges for 75000,- Jeg har ikke så god peiling men det virker jo som et godt kjøp. Hva er det jeg spesielt burde se etter, er det bare det samme som dere har skrevet om Hi-Lux?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-13 13:35:48 +0200

Hei Jørn.-Runner er samme bil som HiLux, men men som lukket utgave, for å si det litt klønete. Og Ja, du kan se etter samme feil som det vi har skrevet om på HiLux.

4-Runner, og særlig den med 3-liter diesel er utrolig populære biler og prisene holder seg nesten irriterende høye.

Kvaliteteten er som valig på Toyota god, men mange har gått langt og en litt grundig sjekk anbefales absolutt. Og ikke minst ruster de ganske friskt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar