0

Jeg har en toyota yaris 99 mod. 1,0 ltr. hvor jeg har greid kunststykket og miste begge nøkklene. regnet med at på en så gammel bil var det bare å be

spurt 2010-08-02 12:03:04 +0200

Hei Benny! Jeg har en Toyota Yaris 99 mod. 1,0 ltr. hvor jeg har greid kunststykket og miste begge nøkklene. Regnet med at på en så gammel bil var det bare å bestille opp ny nøkkel i verstefall ny tenningslås. Overraskelsen var derfor stor da jeg fikk vite at bilen er utstyrt med startsperre. Iflg. den lokale Toyotaforhandlerene må hele tenningssystemet med startsperre byttes. Kostand på dette ble estimert til mellom 10.000,- og 20.000,- noe bilen knapt er verdt. Vet du om det lar seg gjøre å kjøpe ett brukt system fra en delebil eller koble seg forbi startsperren? En bilopphugger mente at startsperren var koblet til forgasseren og at sensoren bare kunne fjernes, er det så enkelt? Hilsen Fortvilet Toyotaeier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-02 14:16:45 +0200

Heisann Toyotaeier. Huff... dette hørtes ikke bra ut. Overrasker meg faktisk at det ikke er mulig og kopiere opp ekstra nøkkler til den. Men at du skal måtts kifte hele tenningssystemet høres feil ut. To nye nøkkler og en ny mottager må da være godt nok?

Dette bør du kunne ta i fra en delebil, uten for mye plunder. Det er IKKE lett å koble seg utenom startsperre-systemet, så glem det!

Ønker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-09-26 12:38:13 +0200

For å få nye nøkler til dette, trenger man en ny ECU, som styrer startsperre, og nye nøkkel/nøkler.

Straks man setter inn den nye ECU\'en programmerer man nye nøkler, og vips..

-T

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar