0

Nå plages jeg sikkelig.... plutselig begynte bilen å ikke ville starte, så jeg boostet den i gang når dette skjedde siden bilen "bare" var fri for str

spurt 2011-12-13 22:42:14 +0200

Nå plages jeg sikkelig.... Plutselig begynte bilen å IKKE ville starte, så jeg boostet den i gang når dette skjedde siden bilen "bare" var fri for strøm. Så begynnte dette å skje litt vel ofte enda jeg ladet opp batteriene med lader. Jeg begynte å feilsøke litt og fant krypstrøm, så jeg trekte ut den ene sikringen etter den andre uten at det ga svar. Men så trakk jeg ut sikkringen til dynamoen (tror jeg) og da ble verdien normal. Så jeg har bestillt ny dynamo til den nette sum av 2300 kr, men så begynner jeg jo å lure om kanskje det ikke er dynamoen likavell????? Feilkodene er: Glødelampa sluttet å lyse og div andre lys i dashbordet. WTF Tom for strøm til stadighet, krypstrøm.. Diodebro? Regulator? Dynamo?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-16 12:33:05 +0200

Hei du!

Jeg har tro på at du har skutt blink her! Jeg har hørt om dette på HiLux tidligere.

Det kommer trolig av lekkasje fra en diode el lign inne i selve dynamoen.

Du kan jo evt. feilsøke litt nærmere og se - og levere tilbake dynamoen om det skule være noe annet!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar