0

Jeg har en en toyota hilux x-cab 2007 mod. jeg blir kritisert av mange som mener det er galskap å kjøre bilen på bratte veldig ujevne skogsbilveier.

spurt 2009-12-08 22:13:11 +0200

Hei. jeg har en en toyota hilux x-cab 2007 mod. Jeg blir kritisert av mange som mener det er galskap å kjøre bilen på bratte veldig ujevne skogsbilveier. De mener slitasjen på bilen blir veldig stor under slik kjøring. Noe som igjen vil føre til større fare for rust angrep og annen ugunstig slitasje.Jeg derimot mener at er det noen bil som skal tåle slik røff bruk så må jo det være Hilux. Er jeg dum som bruker bilen der en kansje heller skulle kjøre med traktor eller ATVHilsen Jan Anders Haugland.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-16 13:45:53 +0200

Hei Jan Anders! Hilux skal tåle dette, og er beregnet på slik bruk. Så jeg er enig med deg der! Men det er klart at en bil som bare kjøres på asfalt vei slites mindre. Men da trenger man kanskje ikke Hilux heller...Stå på, og kjør i vei!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar