0

Jeg er 19 år gammel og har i det siste fått mere og mere lyst på en firehjulstrekker.har hørt my bra om hilux, men det er noe jeg lurer på, jeg har i

spurt 2009-09-05 22:44:12 +0100

hei. jeg er 19 år gammel og har i det siste fått mere og mere lyst på en firehjulstrekker.Har hørt my bra om hilux, men det er noe jeg lurer på, jeg har ikke råd til og betale mere en 60000 for en, så spørsmålene er som følger:Hva kan jeg forvente meg av levetid på den, er de svake for rust? og er det noen generelle motor/driverkproblemer jeg må være på utkikk etter?har også lyst til og få den litt høyere, blant annet ved og sette på større hjul, så jeg lurer på hvor store hjul jeg originalt kan ha på, uten at de tar borti.og når det gjelder femkomelighet, er den bra? blir ikke ekstem skogskjøring, men en og annen turen kan det bli, tenker på bakkeklaring og slikt.til slutt, hvordan er mitshubitshi l200 eller nissan king cab i forhold til hiluxen? tenker på fremkomelighet og slikt. takker for svar.med vennlig hilsen bernt magne nordfjord.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-06 10:47:02 +0100

kjøp alt annet enn hilux

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar