0

Vil kjøpe meg en nyere pickup (2006-2008). har falt veldig for hilux d-cab, men så har jeg sett at nisan sin navara også kan være et bra valg, men me

spurt 2009-07-30 17:27:18 +0200

Hei. Vil kjøpe meg en nyere pickup (2006-2008). Har falt veldig for Hilux d-cab, men så har jeg sett at Nisan sin Navara også kan være et bra valg, men med kanskje mer komfort en hilux? Jeg trenger egentlig ikke bilen for å kjøre langt til fjells eller gjørmete sletter. Mer som en personbil med god plass til meg og hunden og mye utstyr. Og gjerne litt krefter under panseret (diesel). Hva mener du er det beste valget til rundt 250.000kroner?

Hilsen Eirik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-07-31 14:42:43 +0200

Hei Eirik. Ikke dumt å kjøpe pickup til ditt behov!

Disse to er veldig like og er nesten litt i en klasse for seg. Mange velger Navara fordi den har litt høyere tillatt totallast og kan trekke tyngre henger. Men det har du kanskje ikke så mye bruk for?

Ville også sett på Mitsubishi L 200 forresten, det er den eneste i denne klassen som har vært levert med ESP og det er viktig på en pickup.

Jeg ville helt klart gått for en 4-dørs som har plass bak setene, da har du tørt og fint bagasjerom i tillegg til lasteplanet. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg ville tatt Hilux eller Navara - her blir det smak & behag. Håper du tar deg tid til å teste begge!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar