0

Vi har vokst ut av familiebilen vår som er en toyota verso. med mine og dine er vi en familie på sju. det betyr at vi får plass i versoen, for så vidt

spurt 2012-11-05 13:21:12 +0200

Vi har vokst ut av familiebilen vår som er en Toyota Verso. Med mine og dine er vi en familie på sju. Det betyr at vi får plass i Versoen, for så vidt, men det hjelper jo lite når det ikke er noe bagasjeplass igjen. Helgeturer blir derfor nesten umulige, hvis vi ikke skal sitte med en bag på fanget alle mann. Problemet er bare at store biler med mye plass koster langt mer enn vi har mulighet til å gi. Har akkurat bygd hus og tåler ikke mye gjeld. Svogeren min har kommet med forslag at vi skal kjøpe Toyota HiAce som personbil, da har den åtte seter og mye plass helt bakerst. Han har selv hatt en og skryter veldig av det. Jeg liker ikke tanken på å kjøre rundt i det som egentlig er en varebil, men jeg ser jo samtidig at det er mange fordeler her, nå som plassen er veldig viktig. Jeg tenker at det da kanskje går an å leve med at det ikke er som å kjøre personbil noen år, til behovene endrer seg. Hva mener du om dette, ville du kjøpt HiAce i mitt sted? Mvh. Bjørn Ove.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-05 13:23:12 +0200

Hei Bjørn Ove! Man kan si veldig mye rart om Toyota HiAce. Mange mener dette er verdens beste bil, mens andre tydeligvis har den langt opp i halsen. Som så mange ganger ellers så posisjoneres sannheten et eller annet sted omtrent midt imellom disse ytterlighetene. Toyota HiAce har absolutt mange kvaliteter, men også svakheter. Det som i alle fall er helt sikkert er at den er genial på kombinasjonen antall sitteplasser og bagasjeplass. Alt annet vil oppleves som småbiler etter å ha kjørt en slik. På den annen side så klarer den ikke helt å løpe ifra en anstendig alder. Det gjelder både opplevd kvalitet i interiøret, komfort og kjøreegenskaper. Driftssikkerheten er derimot god. Som sagt – det er en sum av plusser og minuser du må summere, og gjør deg opp en mening om.

Ikke alle er like opptatt av design og komfort og klarer å sette det litt til side for de gode, praktiske egenskapene. Du får den også med firehjulstrekk. Ikke noen bakdel det heller ...

Jeg synes absolutt du skal prøvekjøre den. Du får sikkert låne bilen til svogeren din en liten tur og gjøre deg opp en mening. Bilen var relativt dyre som nye. På bruktmarkedet nå er prisene langt mer humane og jeg tror det er en bil som er relativt lettsolgt når behovet ditt ender seg. Jeg er ikke redd for å anbefale kjøp. Du spør om jeg ville kjøpt en slik bil om jeg var i dine sko. Litt vanskelig å svare på med bare to barn som jeg har, men jeg tror svaret er nei.

Jeg hadde nok heller kjørt Landcruiser med takboks. Ikke like i nærheten av like praktisk, men mye kulere ... Forfengeligheten har sin pris.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-05-17 03:38:00 +0200

http://amoxil.nu/#8554 amoxil price,

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar