0

En aldri så liten kommentar.likte ikke helt karakteristikken din her; -:)"styr unna biler som har blitt brukt som verktøykasse, materiallager og røyke

spurt 2011-07-06 09:44:07 +0200

Hei Benny! En aldri så liten kommentar. Likte ikke helt karakteristikken din her; -:) "Styr unna biler som har blitt brukt som verktøykasse, materiallager og røykerom for en aggressiv og psykisk ustabil håndverker på 130 kilo som mener at service og vedlikehold er ren svindel og helt unødvendig. "

Jeg har selv en 94 modell hi-ace/combi. Den blir brukt som verktøykasse, lager, søplekasse, ekstra bod, røykerom og transport av alt som kan tenkes transporteres. inkl. grus lastet inn via hjullaster. Husker jeg ikke feil, kjørte jeg også sauer baki der et år.

Den blir kjørt av en psykisk stabil IT person på 100

men.... Den har fulgt alle servicer og går som ei klokke, selv etter 260.000 km. Jeg den gamle modellen som er firkanta og der man har full oversikt over alle 4 hjul. Den er en drøm å lukeparkere i oslos trange gater. Problemet er bare at rusten begynner og overta og jeg gruer meg til den dagen den faller fra hverandre. Finnes det hele tatt noen tilsvarende nyere biler i dag? Jeg har ialle fall ikke klart å finne noen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-21 03:00:44 +0200

fantastisk!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar