0

Har kia sportage som står på verksted annenhver uke. derfor skal jeg nå gå tilbake til toyota.trenger 4-hjulsdrift da jeg har hytte på skauen pluss a

spurt 2010-02-17 12:33:49 +0100

Hei Benny! Har Kia Sportage som står på verksted annenhver uke. Derfor skal jeg nå gå tilbake til Toyota.Trenger 4-hjulsdrift da jeg har hytte på skauen pluss at jeg bor i en ås med mange bratte bakker.Er ikke intr i å bruke mye over 100000 på bil og ser mest på HiAce, men også litt på 4-Runner også.Uansett, ser det er mange velholdte Hiacer til en rimelig penge, men har da gjerne gått 220-300 tusen km.Dette høres jo grådig mye ut, men er det egentlig noe å henge seg mye opp i når det er Toyota?På Forhånd Takk!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-17 13:07:44 +0100

Hallo Audun. Jo, det er klart at selv en HiAce kan det gå galt med når man har rundet 200 000 km. Man alt i alt er jo dette som du tydligvis vet slitestereke biler.

Det blir jo litt prioritering fra din side dette. Vil du kjøpe "billig-bil" og gamble på at det kan komme utgifter, eller om du skal velge en litt dyrere bil og forhåpentligvis unngå noen verkstedutgifter.

4-Runner er biler som holder seg utrolig godt i pris, og særlig de med 3-liter diesel. Men mage av disse har også gått langt og begynner å bli gamle. Og rust er vel det største problemet på disse. Jeg tror HiAce vil gi deg nyere og bedre bil for pengene.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger