0

Er 19, går med planer om å kjøpe min første bil og tenker da på en corolla g6.problemet mitt er at de virker litt vanskelige å finne med 1,6liters mot

spurt 2010-05-20 03:42:13 +0100

Hei Benny!er 19, går med planer om å kjøpe min første bil og tenker da på en corolla g6.Problemet mitt er at de virker litt vanskelige å finne med 1,6liters motoren, de fleste har den litt tammere 1,3literen, noe som ikke er like interessant for meg, har du noen tips for å finne en?Dessuten, er det noe å se opp for annet enn rust?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-21 15:04:25 +0100

Heisann. Jeg er enig med deg i at en 1,3-liter er litt tam, og at G6 er et godt valg. Problemet er at det ikke ble solgt så mange nye, og derfor er den også ganske uvalig på bruktmarkedet.

Men det ligger da noen ute på finn.no Legg inn at autosøkk, så får du en mail når det legges ut nye biler. Sjekk også Auto.db og Zett.no.

Corolla er greie biler. Pass på fersk EU-kontroll og god service historikk. De kan også rust litt, så sjekk litt nøye før du kjøper.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger