0

Har en ekkel følelse av at jeg sliter ganske kraftig nå...kjøpte en 2005 toyota avensis, 160000 km, eu ok i mai i år, nylig skiftet bremser og enkelt

spurt 2013-07-02 18:57:46 +0100

Hei Benny, Har en ekkel følelse av at jeg sliter ganske kraftig nå... Kjøpte en 2005 Toyota avensis, 160000 km, eu ok i mai i år, nylig skiftet bremser og enkelte andre ting. PEN bil. Vi prøvekjørte bilen, hørte ingen ulyder o.l. Alt virket ok. Kjøpte den for 78000 kr. Nå skulle mannen min til tysklnad en uke og besøke kjente. På grensen mellom danmark og tyskland kom olje lampen på. Det var et toyota verksted like ved, så han fikk sjekket bilen der. De sa de ikke fant noe, men at register kjedet var litt slakk. De sa han kunne kjøre videre og fikse bilen i tyskland når han kom frem. Men da han kom et lite stykke inn på autobahn stoppet bilen. Vi har nå fått beskjed om at tannhjulene som register kjedet drives av var utslitt, og at motoren er død. De sier det vil koste oss 7000 euro å gjøre noe med dette........ Hva i all verden gjør vi nå??? Selger mente bilen var i den skjønneste orden, Skrev en helt enkel kontrakt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-10-30 00:11:18 +0100

Er vel sikkert fullt mulig og få tak i en brukt motor i Tyskland og få satt denne inn til laaangt under 70 tusen kr!! Så lenge selger ikke har gitt noen garanti så er det nok ikke så mye og få gjort. Det er nok heller ikke noe selger visste om.

Det som også er rart at det det er utslitte deler i registeret på en bil som ikke har gått mere, elendig kvalitet av Toyota.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar