0

Takker for fin side. holdt på ei uke nå med å lete ny billig bruktbil. quattroen min fra 1993 ble stjålet og herpet, så den gikk til brødrene london..

spurt 2013-06-06 02:24:14 +0200

Takker for fin side. Holdt på ei uke nå med å lete ny billig bruktbil. Quattroen min fra 1993 ble stjålet og herpet, så den gikk til brødrene London....

Men etter å ha sett på mye rart ble det fast å sjekke bruktbiloversikten på Broom og "spør Benny". Veldig informativt og nyttig når man skal se på biler man ikke kjenner historikken til.

Sjekket og med merkeverksted for å høre om servicehistorikk og ting å se etter på aktuelle bil.

Endte opp med et stk fint eksemplar av en avensis fra 2000, rulla 144000, automat, skinn, krok, AC.3mnd garanti. Nesten helt rustfri. Kom på nesten 60 lapper. Men tenker man langsiktig tror jeg at jeg har mest bill igjen med denne i garasjen om 5 år. Så takk for hjelpa :-)

Må si jeg ble lei av disse som selger biler de har kjøpt for få dager siden. Få som kan bil, ikke mye seriøse. Ofte ikke historikk på bilen, holder tilbake info osv. Ble nesten lurt på en Zafira fra Skien. Men tips fra Broom og god magefølelse gjorde at man ikke gikk i fella ;-)

Keep up the Good work!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-06-07 12:23:19 +0200

Leit å høre om Quattroen din, men hyggelig at du er fornøyd med nytt kjøp. Føler meg ganske sikker på at du har gjort et godt valg der!

Tusen takk for ros også - det blir man aldri for gammel til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar