0

igjen benny,og takk for svar. hvordan, og under hvilke forhold, hører man dette?

spurt 2010-08-04 14:59:55 +0200

Hei igjen Benny,og takk for svar. Hvordan, og under hvilke forhold, hører man dette? Og er det mulig å sjekke opp i om den respektive motoren som står i bilen er fra produksjons-serien som slet med dette?Er det noe man kan gjøre for å forebygge at dette skjer?Vet du hva som faktisk forårsaker denne lyden og er det evt. skadelig for selve motoren?Var klar over denne svakheten fra deres bruktbilguide, og irriterer meg noe. Toyota er tydeligvis ikke hva det lenger var tydeligvis. Så kommer jo spørsmålet om regningen faller på meg om dette faktisk oppstår - noe jeg da antar siden den nå er 7år gammel?Holder service hver 10-15kkm, og har nå installert DeFa-varmer i håp om å redusere slitasjen i motor vesentlig, men man kan jo aldri vite.Mvh Kai

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-04 15:06:02 +0200

Du vil høre lyden som en bake eller klakkelyd på tomgang ved kald motor. Låter nesten som en diesel.

Hvis du ikke har hatt denne bilen siden ny, så kan du jo sjekke med Toyota om det har vært byttet motor i din bil.

Følger du serviceintervallene og kjører bilen fornuftig så er det nok ikke så veldig mye mere du kan gjøre. Vi anbefale deg å ta kontakt med teknisk avdeling hos Toyota for mere detaljer rundt dette, så jeg ikke sier noe som er feil.

Avensis er forsatt fine biler med lite feil, så jeg tror du fortsatt kommer til å være fornøyd med den bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar