0

Har kjøpt en toyota avensis 2006 modell bruktimport for 290.000,- ferdig på veien.ved en garantiutløpstest ble det oppdaget at bilen hadde hatt en ka

spurt 2009-09-07 13:55:20 +0200

Hei,Har kjøpt en Toyota Avensis 2006 modell bruktimport for 290.000,- ferdig på veien.Ved en garantiutløpstest ble det oppdaget at bilen hadde hatt en karosseriskade på venstre side.Begge dørene i tillegg til karosseriet hadde vært rettet opp og lakkert. NAF oppga at utbedringen ikke var fagmessig utført.Hva kan jeg kreve av avslag i pris på en slik skade når forhandleren i Norge ikke opplyste om dette på salgstidspunktet?Hvilke andre råd kan du gi meg i denne situasjoen?Hilsen oppgit bilkjøper :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-07 14:08:08 +0200

Hei. Dette er noe som du absolutt MÅ ta med forhandleren - de har plikt til å opplyse deg om dette. Det kan jo i verste fall være at de ikke har visst det, også...

Uansett så synes jeg at du bør få: A: Mulighet til tilbakelevering av bilen, og få pengene tilbake B:Få utbdret skaden slik at den blir "fagmessig-utført". Dette viser at det er veldig viktig å ta NAF teste FØR man kjøper bil - så man unngår ubehaglige overraskelser i etterkant!

Håper at dette ordner seg, og at du blir en fornøyd Toyota eier! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar