0

Hvor stor er den største thinken?

spurt 2010-03-07 11:08:03 +0200

Hvor stor er den største Thinken??? Har 2 barn... kan jeg få 2 barnestoler i den og en barnevogn.. og kanskje litt til.... Hva koster den.?.. Er det stiv bil og kjøre?? har den støtdempera??? Hva følger med bilen... dekk..radio etc... Bor i trondhjem.. Har dem sånne biler i trondhjem??? Er det avgift på batteriet.. Trenger den bilen så fort som mulig. Helst i går..Har du andre ting og fortelle om bilen som er viktig til meg.. Jeg er 175 høy, tror du bilen er for små til meg.. Håper på snarlig svar... Lottemor...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-25 21:49:37 +0200

Fryktelig mange spørsmål.Bilen er kun reg. for 2. Det betyr at du ikke kan få med deg dine barn.(vil mulignes i løpet av 2011 komme som 4-seter, men du får iallefall ikke med deg noen barnevogn).Stiv og kjøre Og jada, den har støtdempere. Vinterdekk må du kjøpe. Radio følger normalt med.Ingen avgift på selve batteriet.Melhus Bil selger disse (Ford)Lengden du kan kjøre på fullt oppladet batteri varierer sterkt mht til last, føre, kulde, utstyr m.m.Rimelig god plass foran også til deg. Men jeg tror ikke at dette er bilen for deg mht dine plassbehov.Det kommer nye el. biler på markedet snart fra Mitsubishi/Peugeot og Citroen. Alle er reg. for 4 personer. De er like. Sjekk med en forhandler nær deg. Den enste 4-seteren jeg kommer på er brukt, type Peugeot 106 eller Citroen SAXO.Bilene er like. Sjekk finn.no for priser. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger