0

Tips til kjøp av el-bil? farer ved bruktkjøp? vi skal flytte til ei øy med tunnel og få km til byen. kan bli en "lønnsom" investering i forhold til å

spurt 2010-02-20 13:27:08 +0100

HeiTips til kjøp av EL-bil? Farer ved bruktkjøp? Vi skal flytte til ei øy med tunnel og få km til byen. Kan bli en "lønnsom" investering i forhold til å kjøpe bensinbil nr.2 bil. Takk for et meget bra nettforum!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-24 16:16:21 +0100

Think Classic som ble produsert 199 9til 2002 kan du nå få kjøpt billig, men det har blitt mye problemer med batteri, lader og slakk ibakstilling. Hvis bilen har lav km stand, bakstillingen er tett og batteriet har fått RIKTIG vedlikehold kan den være et godt kjøp. Dersom batteriet er "rekondisjonert" tyder de på at noe har vært galt. Med riktig vedlikehold menes at det er fylt vann på batteriet dobbelt så ofte som fabrikken anbefalte. Hvis tunellen er svært dyp, mer enn 100 m høydeforskjell, vil jeg ikke anbefale classic, da det blir en stor belastning på batteriet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger