0

Jeg har en subaru forester 2002. de har som kjent svake katalysatorer. dette kom frem ved verkstedsjekk tidligere i sommer. når vi fikk beskjed om det

spurt 2012-11-09 12:00:26 +0100

Hei Benny

Jeg har en Subaru Forester 2002. De har som kjent svake katalysatorer. Dette kom frem ved verkstedsjekk tidligere i sommer. Når vi fikk beskjed om dette så var det ingen lydmessig tegn til dette, men i det siste så har det blitt en del støy ved kjøring. Vil en sliten katalysator støye mye? og er det skadelig for motoren at katalysatoren er ødelagt?

På forhånd, takk for svar:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-09 12:23:09 +0100

Heisann. Katalysatoren går på de fleste biler fra tid til annen. Ofte er det innmaten som går i oppløsning og blåses ut sammen med eksosen som gjør at det blir mye lyd.

Nei - det er ikke skadelig for motoren som sådan. Du ødelegger ikke noe. Men det hender at lambda-sonden ikke helt skjønner hva som skjer og at varsellampen for denne kommer på.

Du vil nok også få mangel på dette (feil avgassverdier) på dette på neste EU-kontroll - så forbred deg på å måtte skifte denne.

Om den originale er dyr - og det er den sikkert - så finnes det uoriginale å få tak i.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger