0

Har lyst til å kjøpe en subaru forester s-turbo 2000 modell med automatgir. har prøvekjørt bilen og den virker tight og fin. selger har passet godt p

spurt 2011-06-13 06:11:55 +0100

Hei. Har lyst til å kjøpe en subaru forester s-turbo 2000 modell med automatgir. Har prøvekjørt bilen og den virker tight og fin. Selger har passet godt på bilen med tanke på service og vedlikehold. Den har gått 280000, så jeg lurer på om jeg skal droppe det. Hva tror du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-17 12:43:47 +0100

Hei du!

Hvorfor i all verden skal du droppe det hvis det er en slik bil du har lyst på, den er fin og tidligere eier har fulgt den godt opp?

Jeg forutsetter jo at prisen står i forhold til den høye km.standen.

Du må selvfølgelig også være klar over hva du kjøper her. På biler som har gått såpass langt så kan det meste skje – når som helst, selv om Subaru Forester i utgangspunktet er gode biler.

Det mest kritiske / dyreste her er vel automatgirkassa og turboen. Så sjekk det du har mulighet til rundt disse tingene. Spør og grav – er mitt råd. Å være nysgjerrig er en god ting!

Andre ting du bør sjekke litt nøye er register reim, oljelekkasjer og selvfølgelig slitedeler som bremser og forstilling. Støtdemperne bak er dyre – så sjekk disse litt nøye også. Er du usikker så er jo en tilstandsrapport hos merkeforhandler eller en NAF-test å anbefale.

Er bilen grei i forhold til alder og kilometerstand og prisen riktig – så kjøp i vei! Lykke til med sprek bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger