0

! har en subaru forester o6 mod som jeg bygget om til gassdrift i sommer. fungerer veldig godt. det lukter ikke av avgassene , og prisen på gass gjør

spurt 2009-12-15 22:00:28 +0200

Hei ! Har en Subaru Forester o6 mod som jeg bygget om til gassdrift i sommer. Fungerer veldig godt. Det lukter ikke av avgassene , og prisen på gass gjør at det koster meg 5 kr mila i drivstoff. Kan jeg i tillegg ha god miljøsamvittighet synes du? ANdre land har hatt gass til biler i mange år ? Hvorfor er gassnasjonen Norge helt på sidelinja når det gjelder bruk av gass i biler? Noen busser og ferger bruker dette og da kalles det et miljøvennlig alternativ. Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Håper du har noen tanker onm dette.Hilsen Asgeir

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-21 13:54:03 +0200

Hei Asgeir. Gass er gull! Og det er litt rart at flere ikke bygger om, men det har nok noe med å gjøre at det er relativt dyrt og montere. Jeg tror at hvis det skal være lønnsomt må man ha et litt langsiktig perspektiv og kjøre ganske mange km. per. år.

Det virker som Norske myndigheter og byråkrater ikke er villige til å satse på dette. Er de redd for å tape noen avgiftskroner????

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar