0

Jeg er eier av en impreza 1998 modell. mitt problem er at lyset for air bag på instrument panelet lyser hele tiden når bilen er i gang. hadde dette p

spurt 2014-01-30 23:20:47 +0200

Hei. Jeg er eier av en impreza 1998 modell. Mitt problem er at lyset for air bag på instrument panelet lyser hele tiden når bilen er i gang. Hadde dette problemet tidligere og, men da virket ikke fløyta heller. Det viste seg at sleperingene på ratt stammen, for airbag og fløyte var defekt. Fikk rettet opp dette, men etter en stund kom lyset tilbake. Fikk merkeforhandler til å sjekke dette, men dei kunne ikke finne noe konkret feil. Merkeforhandler som jeg bruker har ikke noe mulighet å prøve å resette signalet da dei ikke har terminal for denne bil modell. Er det noen mulighet å prøve å resette signalet på annen måte, eller har du noe forslag hva som er galt. Vet at du er en kløpper på bilproblemer,og håper du kan hjelpe meg med dette problemet.

Mvh. Odd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-01-31 12:39:30 +0200

Veldig ofte når dette skjer er det sleperingene (klokkefjæra) som er defekt, men ettersom denne allerede er byttet skal det vel noe til at den er ødelagt igjen.

Å gjette på dette for meg vil bare bli ett skudd i blinde, så min anbefaling er å få noen som kan lese av evt. feilkoder til å se på dette.

Ofte er det nok bare å slette den også - så er problem løst. På mange japanske biler er dette veldig følsomt og noe som kommer og går med litt ujevne mellomrom. Dessverre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar