0

Jeg har vært rundt for å se på ny stv med 4 hjulstrekk, kom så over den nye outback 2013 som falt svært godt i smak.er det noen ting som du kan si om

spurt 2013-03-05 08:51:40 +0100

Hei Benny.

Jeg har vært rundt for å se på ny stv med 4 hjulstrekk, kom så over den nye Outback 2013 som falt svært godt i smak. Er det noen ting som du kan si om denne bilen som jeg som evt kjøper burde vite om denne bilen? Tenker da på om det er noen kjente feil eller tilsvarende ting som gjør at je burde styre unna en slik bil..

MVH Stian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-03-06 13:03:34 +0100

Hei Stian

Subaru Outback er biler som eierne er svært godt fornøyde med. Bagasjerommet er lettlastet og stort og plassen i kupeen god - også i baksetet.

Alle kvalitets undersøkelser og kundetilfredshet undersøkelser bekrefter også at bilen er både driftsikker og at eierne er fornøyde. At bilen holder seg godt i pris er heller ingen bakdel - den dagen man skal selge igjen...

Det jeg vet at noe eiere har klaget på er litt svake hovedlys, feil på EGR-ventil, trøbbel med låsen på bakluken og at det har vært en tilbakekalling på feil med vindusviskermotoren.

Bilen har 5 års garanti og er etter min mening noe av det beste man kan kjøpe.

Er litt usikker på om du tenker ny eller brukt? Om du tenker helt ny så kan det jo være smart å vente til den faceliftede kommer - den er rett rundt hjørnet. Den gjør kanskje at de brukte av den "gamle" typen synker litt i pris om du tenker bruktbil.

Kjøp anbefales!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger