0

Jeg har en 2009 modell subaru outback. har fått en del steinsprutskader på taket, men er det normalt at disse skadene (rustbobler) ruster på en så pa

spurt 2012-06-01 12:48:28 +0100

Hei Benny! Jeg har en 2009 modell Subaru Outback. Har fått en del steinsprutskader på taket, men er det normalt at disse skadene (rustbobler) ruster på en så pass ny bil? Har vært i kontakt med forhandler og Subaru Norge som ikke er villige til utbedre skadene under garantien. Jeg har vært veldig nøye med renhold av bilen med tanke på veisalt, bilen poleres 3 ganger pr. år. Hvorfor ruster lakkskader kun på taket og ingen andre steder på bilen.

Hilsen Torfinn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-31 14:23:07 +0100

Panser er laget i aluminium, bakluke er av aluminium og plast, støtfangere er av plast. Derfor ruster ikkje desse delene på Outback. Taket er vel galvanisert stål (?), men er galvaniseringa skadet, så ruster det. Ved fysiske skader på lakken pleier ikkje forhandler å dekke reparasjonen, MEN det er viktig at du ordner dette før det sprer seg. Det finnes selskaper som driver med slikt arbeide og spesialiserer seg på slike lakkskader.

Tips for å unngå steinsprutskader, hold god avstand til bilen foran deg!

Dersom lakken bobler uten utvendige skader, så gjelder rustgarantien.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger