0

Hjelp.. har solgt bilen min og skal velge ny bil.. har prøvd forester, outback og outlander. har heilt klart mer følelse av at outback er bilen for m

spurt 2010-11-25 21:03:15 +0200

Hjelp.. har solgt bilen min og skal velge ny bil.. Har prøvd forester, outback og outlander. Har heilt klart mer følelse av at outback er bilen for meg, men den er jo nesten ikke bruktbil å få av med diesel i ny drakt. Har kone og 3 barn hvorav 2 sitter i barnestol. og dette gikk utrolig smertefritt i begge bilene.. men overaskelsen ble stor når jeg prøvde barnevogn og hund i begge bilene og fant at subaruen var like praktisk og faktisk like lang når setene var i bakre stille som outbacken, så vogna gikk inn på langs uten å ta av julene og hunden på siden.

Kjøreegenskapene var etter min nøye gjennomgang med ca 20 mil på begge bilene, heilt klart i subaruens favør. Men kjernen i spørsmålet er.. jeg kan få ett par år gammel bil som ligger kunstig høgt i pris for 350-400.000.- i mitsubishi.. eller skal jeg ta den heilt ut og gå for subaruen til en pris som er 50 til 100.000.- mer.. men riktignok en nyere bil.. hva er verditapet ? osv ..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-26 13:38:45 +0200

Hallo! Jeg har hatt flere Subaru selv og er nok litt "farget" av det.

Personlig så hadde jeg helt klart valgt Subaru av disse. Utover det du selv har erfart ved prøvetur så kan jeg bare tilføye at det er fenomenalt gode biler.

Firehjulstrekksystemet er også veldig godt, og det er tradisjonelt en av de bilene som holder seg best i pris også.

Hvis du føler at "alt" stemmer så legg i den siste 50-lappen og kjøp bilen du har behov for. Framfor å spare "litt" og bli bare passe fornøyd.

Det er lett å gi råd når man ikke skal betale ;-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar