0

Kan dere lage en sak/test på actyon ?

spurt 2010-03-16 14:23:19 +0200

Hei,Kan dere lage en sak/test på Actyon ? Jeg bor og jobber i Sør Korea og erfaringen jeg har fått de siste 2 årene er at bilene de lager her er både spennende og bra. Skal flytte hjem til Norge i løpet av noen måneder og vurderer seriøst en Koreaner da det faktisk har gitt mersmak.Actyon skiller seg ut på flere måter blant annet pris og utseende. Utseende appellerer faktisk til meg og det gjør prisen også, det gjenstår bare å finne ut om det er en holdbar bil og om prisen har nådd bunnen siden fabrikken er reddet fra konkurs.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-15 00:29:50 +0200

Actyon er kanskje ikke verdens peneste biler, men til alle dere som faktisk tenker litt flerbruksbil, liten familie, litt ekstra plass, litt langturer og kjenner norske veier! Actyon dekker alle disse formål svært godt - men er ingen racerbil - men snarere en familiebil. Problemet med Actyon er de norske avgiftene på å sette inn bakseter - som faktisk er helt lattlige, Har selv en 08 modell, bakseene ligger klare, jeg bare spa opp ca 135 000 kroner for få hvite skilter og kjøre videre lykklig rundt. Jeg er nok ikke alene med å irritere meg grønn over dette, skal vi akseptere dette? Jeg ber om hjelp fra alle med lave raske biler, som ødelegger pynten under pga høl, telehiv i veibane, jeg ber om hjelp fra oss med de grønne skilt ( store og tunge som vi er, og diesel vi bruker for å frakte kun en person pluss oss selv, men vi har plass ellers da til barnevong, sykkel, telt, ect. - om vi kanskje kan diskutere oss fram til noe fornuft ang denne avgiften, ps! Actyon kunne ha kostet 529 000 i 08 - hvis den hadde blitt reg på hvite skilt, da hadde de sluppet å montert skillevegg og sende med setene. Det faktiske forhold ble heller å bet 380 000 med fastskudd skillevegg og seter + grønne skilter, gganske sykt!

Mvh førnøyd Actyon eier

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar