0

Er ssangyong musso en god arbeidsbil?

spurt 2012-01-06 12:36:00 +0200

Er SsangYong Musso en god arbeidsbil? Tenker da på kvaliteten. Motorene er visstnok Mercedes. Er det noen vanlige feil/svakheter på de? Hva tenker du om å kjøpe en fra 1995? Jeg ser man får my bil for pengene, vil du anbefale kjøp? Og vet du noe om bensin/dieselforbruket? Girkassene er også fra MB og de har ikke vært så flinke å lage manuellkasser, tror du det er noe å bekymre seg for?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-11 19:24:42 +0200

Hei du, Jeg har en musso som er fra 1995, 2.9 TD og ska si den er veldig bra bil den,

Men hvis du skal kjøpe en musso burde den være diesel med Turbo, for noen Mussoer har ikke turbo som yter bare ca.98 Hestekrefter, mens med turboen har musso 128 Hestekrefter som min har, du burde sjekke karroseriet under bilen, en av svakheten på bil er at det ruster mye under bilen, og hvis du finner en musso med 602 OM MB diesel motor, må du spørre forrige eieren om han har skiftet toppakningen når han brukte mussoen, en av svakheter på 602 OM MB motorer er toppakninger, en gang dregde min musso 2.5 tonns caravan i frankrike, den overopphetet litt som påførte at brent/olje begynte å renne ut av eksorøren, det viste seg at ojle kanalen ble brudd og noen av oljen gikk rett på selynderen Nr.1, måtte skifte toppakningen, men denne nye toppakningen har vært sikret mot dette problemet, ellers er musso en perfekt bil for 4x4 og manuel girkassen er bra og selve MB motoren er også bra, jeg anbefaler deg hvis du skal skaffe deg en Musso, at den burde være en Turbo Diesel med Manuel girkassen, fordi jeg hørte at automaten hadde noen svakheter også og diesel fordi den forbruker ikke så mye og for arbeidsbil er den bra, :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-04-16 13:14:17 +0200

Takk for god informasjon:) En litt eldre Musso hadde vært fint ja, jeg kjenner til at de lett blir varme, er dette et problem ved normal kjøring evt. med ikkje så tung henger? Bor på Vestlandet med en del oppoverbakker. Er motoren like god som den fra MB eler er den laget av litt dårligere metall i Korea? Det er noe av det jeg lurer mest på nå.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar