0

Eg kjøpte meg ny ssang yong kyron i 2006. lykkleg bileigar var eg å henta den 16 desember 2006, etter 4,5 mnds venting. men allerede etter nåkre mndar

spurt 2011-12-12 11:47:00 +0200

Hei. Eg kjøpte meg ny SSang yong Kyron i 2006. Lykkleg bileigar var eg å henta den 16 Desember 2006, etter 4,5 mnds venting. Men allerede etter nåkre mndar begynner det feil på bilen. Eg bur på vestlandet til vannleg og når eg fer te Telemark og der er kaldt, Spesielt over -10 gr. vil ikkje bilen starte. Dei har skifta gløderpluggar og batteri, til ingen nytte, bilen er like "død". Har brukt hjelpestarte sjøl om eg veit dette er ikkje lov, og allikevel ikkje fått start på bilen. Det har vert mykje småting som cd speler koblar ut, ryggesensor ikkje kobla til, bremser som heng seg opp, osv. Har skifta 4x4 hvertfall 4 ganger, seinast februar 2010. Nett vert bort på service og fekk dei til å sjå på 4x4 for den hengte seg opp når den var skrudd av. Da fekk eg ny informasjon att den skal stå i N når eg slår den av. Dette har eg gjort og den vill fortsatt ikkje sleppe. Ring og snakt med verksted i dag og får beskjed om att eg som kunde har brukt den feil. Eg har snakt med importøren av bilen og dei vil teste den, men eg føler dei berre heng seg opp på selgers svar. Eg kranglar medselger og importør for å heve bilkjøpet. Eg føler det har vert for mange feil på bilen, spesielt det siste året. Selger påstår att eg har for gammal bil, advokaten eg har snakt med meiner eg bør kjøre sak. Kva er reglane for heving av bilkjøp?? Kor står eg i ein slik sak?????

MVH Silje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-13 09:53:01 +0200

Hev kjøpet, slutt å kjøpe koreansk dritt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar