0

Jeg står og vurderer en smart. tenker da en fortwo. lurer på vedlikeholdskostnader på disse, samt om det er noe spesielt man skal se etter på disse b

spurt 2010-11-02 10:46:31 +0100

Hei.

Jeg står og vurderer en Smart. Tenker da en Fortwo. Lurer på vedlikeholdskostnader på disse, samt om det er noe spesielt man skal se etter på disse bilene ved brutkjøp?

Lars

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-16 00:06:52 +0100

Turbo og oljeforbruk. Klarer du enkelt vedlikehold selv er det greie kostnader, men på ingen måte en gratis bil å ha. Er du avhengig av merkeverkstedet kommer du til å blø penger til serviceapparatet til Mercedes. Dårlig service og følelsen av å være annenrangs får du på kjøpet hos Bertel og Steen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2015-11-26 02:44:26 +0100

Smart Fortwo er en ganske god bil og er ikke så komplisert å skru på. Men det er trangt og alt er lite. Enkelte verksted skrur heller ikke på disse. Skrur man selv finnes det flere forum på nettet hvor man kan søke hjelp. Deler er også enkelt å få tak i. Rustene abs ringer bak er en kjent smart feil. Sjekk disse nøye da de vil generere feil på abs systemet ved at abs slår inn selv på tørr asfalt i lav hastighet. Mercedesvekstedene bytter hele drivakselen og det er dyrt. Løse abs ringer fås kjøpt og guider finnes på nettet. Ellers er knekte fjærer hovedsakelig foran et problem. Enkelte fôringer i forstillingen kan medføre lyder. Det viltigste er derimot at olje og filter er byttet regelmessig. Dårlig og forurenset olje vil kunne ødelegge turbo, medføre strekt registerkjede, ødelagte stempelringer og rådelager. Ellers er dette greie biler med få feil

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger