0

Hei. fikk øynene opp for en brabus roadster denne uka, og vurderer sterkt å kjøpe meg en.er veldig lite info å finne om bilen på nett! er det noen spe

spurt 2010-05-13 19:25:09 +0100

Heihei. Fikk øynene opp for en Brabus Roadster denne uka, og vurderer sterkt å kjøpe meg en.Er veldig lite info å finne om bilen på nett! Er det noen spesielle problemer man må se etter på disse bilene? Har kun hørt om at noen få biler hadde litt problemer med vannlekk hittill.Og det viktigste; Hvor holdbar er automat-kasse og motor (ved normal kjøring så klart.)?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-19 01:06:10 +0100

Hei! Det har en tendens til å lekke litt vann, men dette sjekker du fort med å spyle over/under og stikke hånda under setet. Er det vått er det grunn til å være bekymret for rust. Den andre svakheten er girkassen. Den er bra teknisk, men er utrolig treig. Dette kan forøvrig fikses for få hundrelapper med en oppgradering som innebærer diverse mekaniske utbedringer. Anbefaler deg å gå bilformet.no og velge smart roadster for mer informasjon.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger