0

Har skoda octavia 4x4 stv, 2001. samme batteri hele tiden (vedl.h.fritt). lader det et par ganger pr. vinter. hvis bilen står ubrukt et par uker, hend

spurt 2012-11-11 22:40:58 +0100

Har Skoda Octavia 4x4 stv, 2001. Samme batteri hele tiden (vedl.h.fritt). Lader det et par ganger pr. vinter. Hvis bilen står ubrukt et par uker, hender det at det blir flatt. Før jeg bytter bil, vil jeg vite hva stat og kommune (Oslo) vedtar om dieselbruk. Derfor venter jeg litt (bilen er i utmerket stand). Er det en bra idé å montere en intelligent lader, f.eks Defa handy 70 7A? Donald

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-12 11:59:31 +0100

Det kan selvfølgelig virke.(defa altså)

Men batterier varer ikke evig selv om det er vedlikeholdsfritt. Ca 2-3 år er ikke uvanlig levetid. Hvis ditt batteri er gammelt vil en batterilader bare hjelpe litt siden batteriet ditt har så lav resteffekt at det ikke holder på strømmen. Et nytt batteri vil sannsynligvis eliminere problemet ditt helt.

Biltema har helt fine batterier i forhold til pris (ca 1000kr for et bra batteri).

Hvis ditt batteri er gammelt bør du kjøpe et nytt et. Se da etter et med + - polene på samme sted som det du har (slik at kablene rekker til) og med tilsvarende eller MER MAH/MWH (strømkapasitet/innhold) og selvfølgelig 12v :D. Hvis du går for et batteri med bedre MAH/MWH vil det ha bedre kapasitet og dermed kunne stå lenger uten å brukes/tape strøm.

Håper dette hjelper!

Mvh Ørjan Johnsen Mjanger

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger