0

Jeg har et spørsmål jeg trenger svar på. er jeg dum som kjøper helt ny bil?

spurt 2009-11-20 11:36:14 +0100

Hei Benny Jeg har et spørsmål jeg trenger svar på. Er jeg DUM som kjøper helt ny bil? Burde jeg beholdt den gamle noen år til - eller kjøpt en nesten ny demokjørt bil. Mange kompiser mener jeg kaster penger ut av vinduet når jeg kjøper fabrikknytt!Spent på svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-20 13:22:04 +0100

Hei småbarnsfar. Godt spørsmål - som jeg dessverre ikke klarer å gi deg et like godt svar på :) Verditap er jo den store, stygge ulven ved bilkjøp. En splitter ny bil taper seg en god del i verdi med en gang den er registrert og slik sett er det smarteste å kjøpe to-tre år gammel bil. Til gjengjeld har jo nybiler garanti og du er sikret er problemfritt og øknomisk forutsigbart bilhold.

Så er det jo mange litt mindre rasjonelle faktorer her også: Det er noe helt eget med å ha en helt ny bil, der du selv har valgt ut farge og utstyr - og vet at ingen har kjørt den før deg. Kjøper du smart i forhold til annenhåndsverdi, kan du også påvirke verditapet ganske mye.

Derfor: Du er absolutt ikke dum hvis du kjøper nybil. Det er heller ikke sikkert at det er så veldig dumt ut fra et økonomisk perspektiv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger