0

Jeg har kjørt yeti i tre år, problemfritt, lurer på om alle har samme opplevelsenole

spurt 2013-06-15 22:23:10 +0200

jeg har kjørt yeti i tre år, problemfritt, lurer på om alle har samme opplevelsen ole

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-06-24 21:12:56 +0200

Jeg har kjørt min bil problemfritt i 8 år, men bare 56.000km. Dersom du bare har kjørt som gjennomsnittet, altså 45-60.000, skulle det bare mangle.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-03-10 02:28:12 +0200

Har samme oppfatning som deg, Skoda Yeti er fantastisk på de aller fleste måtene! Synes vel muligens at den \"gamle\" Yetien er like tøff som den nye face-liften, den ble litt for lik alle de andre i tilsvarende klasse, og jeg liker det litt \"rare utseende\" som den gamle har. (altså de runde tåkelysene i front) Men en dag blir det jo en slik med face-lift!

Har kjørt Peugeot i litt over 10 år tilsammen, og har stått på lasteplanet til Viking veldig mye! (har hatt bare nye Peugeoter) verdigtapet var ekstremt stort, og EMG kassen girer ikke særlig pent i Peugeot. (i forhold til DSG til VAG) Har kjørt ett år nå med Ny Skoda, og er ekstremt fornøyd. Spesielt med Møller Bil (Gjelder kun Skoda) som har gitt meg ett bra inntrykk!

Eneste som er verd å gjøre, er å ta den oppdateringen i softwaren som kom i sommeren 2013, den skal fjerne en liten risting i motoren på ett bestemt turtall. Gjelder nok bare Tdi 140 og 170 Hk

Prøvde 5 - 6 ulike suv`er, men valget var enkelt til slutt. Skoda Yeti. Det var en Europeisk test blant de mest solgte bilene angående kupestøy, og Yeti kom på 3 plass, blant BMW og Mercedes! Min er så still innvendig at jeg har startet den ett par ganger, mens den allerede sto å gikk på tomgang. Veistøy er minimalt, og det på 18\" med lavprofildekk. Yeti med 4x4, med masse utstyr, og større motor koster litt mye.... men det gjør alle de andre bilene også, og de har stort sett ikke terningkast 6 å skryte av heller :)

Beste bilen jeg har hatt, men problemer kan jo komme på sikt...........

www.youtube.com/watch?v=lU-Sm54h7NA

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar