0

hva ville du valgt av octavia 4x4 aut. eller yeti 4x4 aut.?

spurt 2012-01-30 13:13:43 +0100

Hei! Hva ville du valgt av Octavia 4x4 aut. eller Yeti 4x4 aut.? Og hvorfor?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-16 10:36:11 +0100

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-02-16 10:45:29 +0100

Hei,

jeg vurderte det samme i fjor sommer. Jeg hadde en Octavia Stv fra før, men behovet for 4x4 var tilstede. Jeg prøvde derfor en Yeti, mest pga nysgjerrighet fordi jeg trodde den ville bli for liten, men der tok jeg feil. Solv om den er en del kortere enn Octavia, er det mye lettere å utnytte plassen i en Yeti. Den er mer fleksibel, og den firkantede formen gjør at den rommer overraskende mye.. Det skal også sies at jeg liker å sitte høyt, og da er jo Yeti helt topp.

En annen faktor for meg var at jeg kjører mye med last i bilen, og Octavia \"synker\" veldig sammen bak ved tung last. Da er de 16,3 cm bakkeklaring fort nede i 10. Yeti er like konstant uansett hvor mye du laster. Kjørte opp på hytta med 4 personer i bilen, to hunder i bur baki, og to tonn med grus bak på kroken, og bilen lå like fint på veien :-)

Når det kommer til plass, kan jeg nevne at vi er tre personer i husstanden, hvor en sitter i bakovervendt babysete, og jeg har to polarhunder som tar hele bagasjerommer, og det hadde de gjort i en Octavia også(tilpasser buret til bagasjerommet) Det er bare å pakke litt i setet bak, og resten går i skiboksen. Når vogna skal med, festes den elegant på en sykkelholder på hengerfestet :-)

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte Yeti. Synes den virker mer påkostet på alle punkter. Jeg kjører ca 35 000km privat, og omtrent det samme i jobbsammenheng, da enten med Octavia eller Superb som vi har på jobben. Gode biler er det uansett, men Yeti imponerer mest.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-08-20 02:21:40 +0100

Enig med hundeier her.... Yeti er absolutt påkostet. Det står jo Audi og Folkevogn symboler på annen hver del. Speiler fra Tiguan osv. Muligens er seteputene i baksetet litt kort.... men unger og en søt thaidame vil nok sitte godt. Ellers er dette en morsom bil, da den ikke har en typisk fasade som alle de andre. Yeti skiller seg ut, og med litt tilbehør blir den helt konge :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar