0

Vi kjøpte en bil i går til 352 000. hos en bilforhandler. i annonsen stod kmt på 31650 i kontrakten og fakturaen står det også 31650. men i går når v

spurt 2012-10-26 07:45:59 +0100

Hei! Vi kjøpte en bil i går til 352 000. Hos en bilforhandler. I annonsen stod kmt på 31650 i kontrakten og fakturaen står det også 31650. Men i går når vi hadde hentet bilen, så oppdaget vi at den står på 45380. Og i tilstandsrapporten fra firmaet skal man egentlig fylle ut kmt, men det var ikke gjort.

Hva kan vi kreve av forhandler, prisreduksjon oll??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-10-26 12:33:49 +0100

Opps... Dette er ikke bra i det hele tatt og dette skal du absolutt ikke godta. Du har tre valg slik jeg ser det.

  1. Jeg mener at her er du i din fulle rett til å heve kjøpet. bilen har jo faktisk gått betydelig lengre (Ca 30 %) enn hva kontrakt og kvittering sier. Selv om det sikkert er en eller annen uforståelig glipp - så virker det ikke veldig seriøst.

  2. Få en saftig kompensasjon hvis du liker bilen og forsatt vil ha den, tross den lenge kjørelengden. Det er jo slik at på leasingbiler som overkjøre på kilometeren så faktureres kunden for de overlkjørte kilometrene. Jeg synes du skal ha det samme her - minst!

Hvor mye dette er varierer fra biltype til biltype, en under 1 kr på km skal du i alle fall ikke godta på en såpass dyr bil. Antagelig er kr 1,50 pr km. mer riktig. Vi snakker altså rundt 22 000 kroner.

  1. Et annet alternativ kan være at du får utstyr ferdig montert om du har behov for det. Eksempelvis takboks, hengerfeste, motorvarmer eller hva du måtte ønske. Men si nei om du ikke har behov.

Jeg blir nemlig ikke overrasket om de foreslår dette da dette ofte er gunstig for dem. En takboks med utsalgspris på 7000 kroner koster kanskje halvparten i innpris - så ikke vær beskjeden!

Man vinner sjelden noe på å stå med lua i hånda...

Det er også viktig at du tar raskt kontakt med forhandleren her. Gjerne på mail , slik at du har alt skriftelig om det skulle oppstå en tvist rundt dette.

Selv om jeg håper at forhandleren har vett nok til å opptre ydmykt her og at dette løser seg enkelt og greit. Hvis ikke - ikke nøl med å kontakt advokat.

Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger