0

Så bra at du svarer på spørsmål!!!jeg har ikke peiling på bil. jeg venter barn, og tenker på å kjøpe ei skoda fabia stasjonsvogn. jeg har ikke innbyt

spurt 2009-11-19 23:54:10 +0100

Hei Benny, så bra at du svarer på spørsmål!!!Jeg har ikke peiling på bil. Jeg venter barn, og tenker på å kjøpe ei Skoda Fabia stasjonsvogn. Jeg har ikke innbyttebil. Jeg er i tvil om jeg burde gå for kampanjetilbudet på SKODA sport, eller holde meg til den billigste -Skoda Fabia Abiente? Jeg har aldri kjøpt bil før.Kan jeg prute/be om rabatt? Evt be om få tilhengerfeste med på kjøpe? Andre ting jeg burde kreve å få med på kjøpet?Jeg blir veldig glad for svar. På forhånd, tusen takk!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-29 12:31:33 +0100

Hei, Uten innbytte bil er du \"kongen på haugen\". Prut ivei. Du burde minst få 5-6% i rabatt på netto bilpris (eskl. avgifter) samt et tilhengerfeste med på kjøpet. Hvis de ikke er villig til å gi pengerabatt, så er det alltid enklere å få h.feste, v.hjul og annen du trenger med på kjøpet. Kanske fri service ett år eller to. Stå på, det er nok at de som vil selge bil til deg. Lykke til.

mvh \"prutern\"

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar