0

Jeg er eier av en skoda roomster 2012 mod, har hatt trøbbel med at bilen tappes for strøm uten noen grunn, etter å ha hatt den inne først en gang for

spurt 2014-01-26 15:09:43 +0200

Hei, jeg er eier av en skoda roomster 2012 mod, har hatt trøbbel med at bilen tappes for strøm uten noen grunn, etter å ha hatt den inne først en gang for å bytte batteriet, med mistanke om at det helt sikkert var jeg som hadde gjort noe galt i følge forhandler, måtte den inn igjen med nytt batteri etter enda en gang å ha gått tom. Etter litt mer nøye undersøkelser fant de ut at noe tappet bilen som jeg hele tiden hadde sagt, de fant ut at det måtte byttes en styreenhet, ikke spør meg hva, jeg er tross alt dame, hehe... Etter å ha byttet fant de ut at den boka som fulgte med min bil egentlig var til en annen modell, så feilplassert frafabrikkens side, de måtte da bestille ny del og bytte om igjen, bilen var inne i en mnd ca, men funker nå endelig som normalt, problemet er bare at samme dag jeg henter bilen begynner service lampe å lyse, å det 12000 før tiden, eller ett halvt år. Ringer da forhandler å får plutselig til svar at det er individuelt fra bil til bil, enda han ettertrykkelig sa ikke service før 30000 eller 2 år. Spørsmålet mitt er da, kan det ha skjedd noe når de var inne å rotet i elekronikken? Meget rart den begynner å lyse rett etter verksted så lenge før tiden? Forhandler mente også at jeg bare kunne overse varsellampe og ta service nærmere 2 år. Hva skjer da med garantier osv?

Mvh Hilde

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-14 19:44:44 +0200

Serviceindikatoren varsler fra alt mellom 20-30000km (maks 2år) Oljekvaliteten blir analysert kontinuelig av følere i motoren. Er oljekvaliteten for dårlig varsler bilen for service, om du ikke tar servicen mister du garantien på motoren, verkstedet finner ut med diagnoseapparat når lampa har begynnt å lyse, og hvis det er lengere enn 1mnd/1000km siden mister du garantien.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar