0

Vi er en familie på 4. barna 7 og 10 år. under middels greie på bil. har sett at octavia 4x4 scout er en grei og god familiebil samt at den er bra på

spurt 2014-04-26 12:27:48 +0200

Hei. Vi er en familie på 4. Barna 7 og 10 år. Under middels greie på bil. Har sett at Octavia 4x4 scout er en grei og god familiebil samt at den er bra på vinterføre. Kan dette være noe for oss. Vi kjøper ikke nytt men 4-6 år gammel. Trenger noen gode råd om hva vi skal se etter av svakheter. Hva står scout for og hva brukes det til? Eller anbefaler du et annen bilmerke. Vi bor høyt oppi lia (200 m.o.h.) og 4-hjulstrekker er viktig for oss om vinteren. Som du forstår er alltid økonomi viktig for småbarnsfamilie og vi vil ikke blakke oss helt. Kjører en X-trail 2002 modell. God bil på vinterføre, men utgiftene begynner og renne på denne bilen. På tide med et bytta synes vi. Håper du kan komme med noen gode råd og anbefalinger på flere bilmerker som evt. vil passe oss.

Mvh Jan Erik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-04-29 09:50:13 +0200

Hei. Trenger du ikke den røffeste 4x4 så vil jeg heller anbefale å gå for en \"vanlig\" octavia med 4x4, også kalt alldrive. Den er litt høyere en en vanlig men ikke like mye som en Scout modell. Det gir bedre kjøre egenskaper og ikke minst lavere pris. Plassen er lik men tror den passer bedre til ditt behov. Har du lyst på Octavia så gi f.... i alle andre forslag.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar