0

Eg har en skoda octavia 2006 modell, det lyser ingenting i instrumen panelet eller andre plasser når cruise controllen er på.naf mener att det skal v

spurt 2012-06-25 18:40:03 +0100

Hei

Eg har en Skoda Octavia 2006 modell, det lyser ingenting i instrumen panelet eller andre plasser når cruise controllen er på. NAF mener att det skal være et lys som skal vise når cruise controllen er på, bryteren er skiftet så den er helt ny.

Eg har spurt merkeverkstedet om dette, men får flere forskjellige svar. Det skal være lys når den er på ( virker og i gang),det skal ikke være lys i det hele tatt og til sist att det skal være lys når cruise controllen er på on ( ikkje i gang, bare på) Men på denne modellen kan det være en av disse forklaringene, men dei vet ikke hva ? Dei synes att det er rart att det ikkje viser noe ting, men vet ikke hvorfor ? Merkeverkstedet har feilsøkt instrumenpanelet men finner ikkje feil på dette. cruise controllen bryteren er skiftet på garanti, men eg ser ingen lys i dashbordet for cruise controllen.

Eg synes att det merkeligt att dei som solgte disse nye, vet det ikkje.

Er det noen der ute som kan hjelpe meg med eit svar, skal det være lys eller ikke ?

Hilsen Anonym

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-26 01:12:51 +0100

Det skal være lys. Dem som solgte deg bilen skal vite det. Merkelig dem sier at dem ikke vet. Det er noe dem selvfølgelig skal kjenne til. Ta kontakt med dem igjen, og forlang at lyset på cruise controllen blir fikset. Min samboer og jeg har en Ford Kuga og lyset på cruise c.fungerer hver gang den er satt på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger