0

Kjapt spørsmål. vurderer å kjøpe skoda octavia scout men blir veldig i tvil når jeg leser om den nye passaten som heter alltrack.hva er din vurdering

spurt 2011-11-25 11:54:50 +0100

Hei kjapt spørsmål. Vurderer å kjøpe Skoda Octavia Scout men blir veldig i tvil når jeg leser om den nye Passaten som heter Alltrack.

Hva er din vurdering av disse to opp mot hverandre? Trenger rommelig stasjonsvogn med god framkommelighet, ikke opptatt av status eller merke i fronten. Men det må gjerne se litt tøft ut : - ) Hilsen Vegard.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-25 11:56:01 +0100

Hallo Vegard

Det er ingen tvil om at ny VW Alltrack vil bli en utfordrer for Skoda Scout – selv om de er i samme familie. De får jo bla felles drivlinje.

VW-varianten skiller seg nok trolig litt ut når det gjelder utstyr og materialkvalitet og det man såpopulært kaller ”opplevd-kvalitet”. Det er IKKE dermed sagt at Skoda-en er noe dårligere alternativ på noen måte.

På Skoda Scout starter prisene på 383 000, mens for VW Alltrack må du ut med 445 000. Det er en differanse på 62 000 kroner, og det er da litt mer enn lommerusk for de fleste av oss.

Allikevel tror jeg nok mange kommer til å velge VW-en. Dels pga nyhetenes interesse, men også litt fordi at det for nonen fortsatt sitter litt ”langt inne” å kjøpe en Skoda, mens VW Passat – som er Norges nest mest kjøpet bil oppleves som veldig trygt. Hvilken du velger blir på mange måter et spørsmål om økonomi og litt status / nyhetsfaktor. Begge bilene fyller med god margin opp dine ønsker om en romslig, og litt tøff fornuftig stasjonsvogn med god framkommelighet.

Lykke til med bilvalget.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger