0

Jeg har en 03 skoda octavia 4x4 tdi som jeg er generelt veldig fornøyd med, bortsett fra elendig service fra møller med x antall omlakkeringer pga sin

spurt 2010-11-06 01:47:36 +0200

Hei Benny! Jeg har en 03 Skoda Octavia 4x4 tdi som jeg er generelt veldig fornøyd med, bortsett fra elendig service fra Møller med x antall omlakkeringer pga sinkslipp (rust)og dårlig utført arbeid og endel knirkelyder og veistøy. Har nå fått problemer med dogg på rutene ved kald bil. Virker som det slår seg når jeg begynner å kjøre og rutene dogger igjen.... Og det tar jo lang tid før det blir varmt i denne bilen pga Tdi. Har forsøkt med ruterens. Er det noe å gjøre med dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-06 06:40:28 +0200

Har du uforvarende slått på Resirc-funksjonen? Denne stenger luftinntaket og sørger kjapt for dugg og fuktighet i bilen, og skal praktisk talt aldri benyttes.

Ha ellers alltid luftfordelingen på Auto, eller mot både frontrute og føtter ved manuell styring. På vinteren kjører mange med lufta kun mot frontruta, dermed blir det liggende mye fuktighet og vann på gulvet som aldri får tørket, noe som igjen fører til mer fuktighet i bilen og dugg på rutene... og rustent gulv i verste fall

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar