0

Jeg har lyst på en stasjonsvogn/mindre suv med 4x4 og automat, men dessverre blir dette fort dyrt skal man ha en slik "full pakke". og grensen min går

spurt 2010-10-05 15:37:41 +0100

Hei

Jeg har lyst på en stasjonsvogn/mindre SUV med 4x4 og automat, men dessverre blir dette fort dyrt skal man ha en slik "full pakke". Og grensen min går et sted mellom 400 og 450 store lapper (og helst nærmere 400 enn 450). Samtidig ønsker jeg meg også en ny eller nyere brukt bil (maks 1-2 år). Jeg ser nå at Skoda Octavia kan bestilles i kombinasjonen 4x4 og automat. Men nåværende generasjon Octavia begynner jo å dra litt på årene og er kanskje litt utdatert designmessig.

Hva tenker du om å kjøpe ny Octavia 4x4 med automat. Er det et "trygt og trust" kjøp eller tror du det finnes mer spennende og bedre kjøp blant nye eller nyere brukte biler i dag? Kom gjerne med forslag :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-02 22:06:54 +0100

Dette er nok et trygt og godt valg om du ønsker en bil i den størrelsen med både firehjulsdrift og automat til en rimelig penge. DSG som denne leveres med er også en glimrende kasse som ikke øker forbruket. Skoda Octavia har vært en svært ettertraktet bil som brukt helt fra den kom, da spesielt med diesel og 4x4. Med automat/DSG i tillegg vil den nok være lett å selge igjen. Det er også lite feil på disse bilene. Det vil vel ikke vare altfor lenge før bilen blir skiftet ut, men dette er fremdeles en bra bil. Noe hjulstøy og litt stumpete fjæring, men fra facelift ble dette noe bedre. Nå har de jo også stillegående common rail diesel.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger