0

Jeg er en student på første året ved høgskolen i vestfold. jeg tenker å skaffe meg en bil, har skaffa meg deltidsjobb ved siden av studiene, og må ha

spurt 2012-11-30 14:05:36 +0100

Hei Benny!

Jeg er en student på første året ved høgskolen i Vestfold. Jeg tenker å skaffe meg en bil, har skaffa meg deltidsjobb ved siden av studiene, og må ha bil for å kunne komme meg dit. Og så hadde det vært utrolig kjekt å hatt en bil utenom det også :) Jeg har saumfart finn.no etter en bil med GOD driftsikkerhet. Jeg er så utrolig nervøs for å måtte punge ut ekstra for servicer eller verkstedregninger. Jeg har jo ikke så mye penger å rutte med. Så jeg bare surfer og surfer over alle slags mulige biler. Men jeg greier rett og slett ikke å velge... Jeg kunne tenkt meg en bil med relativt stor plass, så ikke en golf, eller fieste osv. Kom over en Saab på finn.no, med bra futt i. Det jeg er usikker på, er driftsikkerheten til denne. Det står også at den bare er EU-godkjent til april 2013. Så hvis jeg kjøper denne, kan det jo dukke opp ganske store uforutsette utgifter. ( http://www.finn.no/finn/car/used/obje... ) Jeg har ikke peiling på hva jeg skal spørre om angående bilen, så derfor har jeg ikke turt å ringt heller. Håper du har noen konkrete og opplysende svar :)

Mvh Tor-Arne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-05 12:55:03 +0100

Hei Tor-Arne. Skjønner dilemmaet, det er jo ikke bare å kjøpe bilen - man skal ha råd til å eie den også.

Generelt er japansk eller koreansk bil ofte smart å kjøpe når du skal ha en billig bil som gir deg lite problemer.

Det aller beste er hvis du finner en bil med relativt lav kilometerstand og gjerne få eiere. Det optimale er en "søndagsbil", kjørt av en pensjonist som har vasket den en gang i uka, og helst ikke tatt den ut av garasjen når det regner : )

Har sett på bilen du har lagt med link til. Når selger oppgir kilometerstand til 111 kilometer på en 1997-modell er det i alle fall grunn til å sjekke hva km standen egentlig er. Du må også sjekke hvordan bilen har vært fulgt opp, om den har servicehefte osv.

Generelt er nok ikke 15 år gammel Saab det tryggeste du kan kjøpe, så jeg ville sjekket dette eksemplaret veldig nøye før jeg slo til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger