0

Saab-konkursen er jo triste nyheter selv om det ikke akkurat kom overraskende på oss som har fulgt med på dette.er selv over snittet saab-interessert

spurt 2011-12-19 13:15:33 +0200

Hei Benny

Saab-konkursen er jo triste nyheter selv om det ikke akkurat kom overraskende på oss som har fulgt med på dette. Er selv over snittet Saab-interessert og har ikke tenkt å la dette skremme meg bort fra å kjøpe Saab. Kan du si litt om det er dumt å kjøpe akkurat nå, skal prisene lenger ned? Dessuten hadde det vært interessant å få vite hva du mener er den beste brukte Saab-modellen å kjøpe nå. Hilsen Anders F.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-19 13:17:22 +0200

Hei Anders

Ja - Anders, dette er triste nyheter for oss bilentusiaster. Var absolutt forbredt på at dette kunne skje, men det var litt rart og vemodig å få beskjeden allikevel.

Tydelig at dette ikke gjelder bare meg. Mange Saab-spørsmål her på ”Spør Benny” i dag.

Jeg liker den litt offensive holdningen din – og ja konkurs til tross – så støtter jeg deg i Saab kjøpet! Kanskje ikke som god og sikker investering akkurat, men som en bilentusiast som har funnet ”sitt” merke er villig til å fighte litt for å nå målene sine – så har du min støtte.

Det er heller ikke til å komme i fra at man kan gjøre gode kjøp. De siste par årene har bilen vært tungsolgte med solid avskrivning som resultat. Dagens hendelser hjelper nok ikke akkurat i så måte.

Jeg tror nok at vi nå får se et ytterligere ”hopp” i feil retning før det hele flater noe ut. Jeg tror også at jo nyere bil jo bedre kjøp.

Kanskje er den siste generasjonen 9-5en med 160 hk TDI-motor og automatgir i en litt velutstyrt utgave (det er faktisk en flott bil….) Noe å satse på for en friskus og entusiast som deg!

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar