0

jeg er en stor fan av saab-biler og har selv en 9-3. hvilken saab modell er din favoritt  og har du hatt saab noen gang selv?

spurt 2011-09-07 12:02:26 +0200

Hei Benny.

Jeg er en stor fan av Saab-biler og har selv en 9-3. Hvilken Saab modell er din favoritt  og har du hatt Saab noen gang selv? Tror du Saab kommer til å gå konkurs nå?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-07 12:03:45 +0200

Hallo Saab-fan.

Her var det mange spørsmål på en gang. Men vi begynner på begynnelsen.

Min ganske klare Saab-favoritt er Saab 99 Turbo som kom i 1978. Her du en slik en til salgs så er det bare å ringe meg – så blir jeg Saab-eier for første gang!

Saab er i seriøs trøbbel om dagen, det er dessverre ikke til å komme i fra. Saab har søkt retten om restrukturering av gjelda og beskyttelse mot sine kreditorer. Grunnen er å sikre kortsiktig stabilitet – det trengs. Og samtidig åpne for ytterligere finansiering. De gjorde det samme i 2009 – og skuta holdt seg flytende en stund til.

Produksjonen har stått mer eller mindre stille siden april på grunn av delemangel, som ble stanset på grunn av manglende betaling. Speditørene fikk heller ikke betaling.

I tillegg har fagbevegelsen truet med å begjære Saab konkurs etter at selskapet ikke har greid å betale de ansatte lønn. Aksjekursen på selskapet har også falt med 80% hittil i år.

Det ser med andre ord alt annet enn lyst ut for Saab. Og – JA, jeg tror dessverre at det kun er et spørsmål om tid før kroken settes på Saab-døra for godt… Men håper at jeg tar feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar