0

Jeg tenker og kjøpe meg firehjulstrekk, ikke suv men sedan eller stasjonsvogn. jeg har sett på mercedes 4matic, audi qattro, bmw xdrive, subaru awd

spurt 2010-11-26 13:27:03 +0200

Hei Benny. Jeg tenker og kjøpe meg Firehjulstrekk, ikke suv men sedan eller stasjonsvogn. Jeg har sett på mercedes 4matic, audi qattro, bmw xdrive, subaru awd og saab xwd. Jeg synes saab sitt xwd system ser ut som det beste, men jeg har aldri kjørt Firehjulstrekk før. Hvilket system synes du er det beste.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-26 13:48:22 +0200

Har du først vent deg tl å kjøre firehjulstrekk så blir det nok neppe den siste i alle fall! Du vil oppleve en helt ny kjøre-verden!

Alle de bilene du nevner her har veldig gode firehjulstrekk systemer. Saab har Haldex 4 (som du også finner på veldig mange andre biler) men Saab har en ekstra "sperre" på bakakselen, som Volvo XC70 IKKE har, selv om den også har Haldex 4.

Subaru har sitt eget symetrisk system som de - med rette - gjør et nummer ut av. Et fint og godt system det også.

I og med at du ikke har kjørt 4wd tidligere så regner jeg ikke med at du plutselig skal beynne å kjøre på ekstremt krevebde veier nå?

Alle bilene du har nevnt har gode, solide systemer - og holder i "bøtter og spann" til vanlig kjøring på fjellet og glatte vinterveier.

Selv om jeg holder en liten knapp på Saab og Subarus sytem så synes jeg absolutt at du må se totalpakka i bilens egenskaper, kvalitet, kostnader, veditaå etc. og IKKE velg ut fra 4wd systemet.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar