0

Jeg har tenkt til å kjøpe en 97 /- 900 som førstebil.vi har både en 97 mod cab (meget strøken) og 07 mod 9-5 stv så jeg vet hva jeg går til, med stor

spurt 2010-08-25 21:30:13 +0100

Hei, jeg har tenkt til å kjøpe en 97 /- 900 som førstebil.

Vi har både en 97 mod cab (meget strøken) og 07 mod 9-5 stv så jeg vet hva jeg går til, med stor glede. Caben vår har senk ifra Bilstein. Det gjorde at designet på bilen plutselig ble vellykket, og kjøreegenskapene ble betydlig bedre! På min fremtidlige 900 vil jeg gjøre det samme, samt sette på større felger (18" tenker jeg) Men jeg vil ha mer ! På toppen av ønskelista står full viggen styling. Vet du hvor jeg kan finne dette? ser ut som speedparts kun har frontfanger nemlig.. Ellers, lurer jeg på om du har tips til utenlandske sider jeg kan finne 3 dørs coupé på. Det er jo så og si ingen til salgs her i Norge ! Vil det lønne seg/være dumt å ta inn bil fra Sverige? Finner jeg ikke 3 dørs blir det combi. Tenker i grunn å kjøpe en 2,0 uten turbo, (Pappa vil desverre ikke at jeg skal kjøre meg ihjel) men om jeg kommer over en fin turbo til rett pris, sååå... Noe man burde sjekke ekstra nøye på en med turbo? Holder turboen lenge? girkasse? Ser også at en god del med turbo er chippet. Mye slitasje av det? Og sist men ikke minst..er det sant at 900'en har brekket på FORHJULA? 9-5en vår har hvertfall bak.. (pappa var inne på Meny)

Takk for svar på forhånd ! Ble litt mye men.. Mvh Gutt 17, Vestfold

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-29 02:20:11 +0100

For det første, brekket på forhjula ble borte med gamle generasjon 900, 1993 altså. du må nok lete rundt på forumer etter vigge styling siden denne er svært ettertraktet så går det lenge mellom hver gang noe er tilsalgs gearkasser må man passe på her, spes på turbomodellene som KAN være kjørt hardt. ville nok ikke tatt inn ifra sverige, for lite å tjene der. turboen har en normal levetid den, med ordentlig bruk..

hilsen en lykkelig 900 eier

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar