0

benny selv en volvoelsker som deg synes vel at det er bra at saab er tilbake med en veldig stilig modell?

spurt 2010-07-26 12:19:49 +0100

Hallo Benny selv en Volvoelsker som deg synes vel at det er bra at Saab er tilbake med en veldig stilig modell? Jeg har dessverre ikke anledning til å kjøpe nybil på noen år, men 9-5 ser driitlekker ut! Jeg lurer imidlertid på om du vet noe om den andre nye Saabmodellen som skal komme, nemlig 9-4x. Etter hva jeg har skjønt er dette mer en GM-modell påklistret litt Saab-effekter. Stemmer det eller blir dette også en ekte Saab? Tror du det blir en attraktiv Suv her i Norge?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-07-26 12:44:21 +0100

Hei Saabfan. Selvfølgelig er jeg glad for at Saab fortsatt er blant oss og nye 9-5 later til å være en veldig bra bil, selv om den nok er for dyr til å bli noen storselger i Norge. Blir spennende å se hvordan stasjonsvogna blir priset når vi kommer så langt.

9-4x er jeg nok litt mer skeptisk til. Denne bilen ble "unnfanget" da Saab ennå var en del av Gm-konsernet og det betyr at dette ikke er en bil Saab primært har stått for utviklingen av. Den er basert på samme plattform som en Cadillac og dessverre har jo GM noen ganske dårlige resultater å vise til når det gjelder ting som dette. Det blir produkter uten sjel og særpreg - og det gjør at de ofte har falt gjennom i forhold til konkurrentene.

Dette blir nok i utgangspunktet en bil som i stor grad er skreddersydd for det amerikanske markedet. Så gjenstår det å se hva de nye Saab-eierene kan gjøre med den i etterkant for å få den mer Saab-ifisert. Jeg håper selvfølgelig på det beste!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-08-22 16:48:55 +0100

Tror nokk saab 9-4x blir like mye \"Saab\" som 9-3 å 9-5 :) er greit nokk at den er basert på en cadilac platform men bilen er jo utviklet av saab inginører alt fra intriør til sikkerhet osv... nesten alle biler er basert på andre platformer s60 og v70 fra volvo fks er laget på en ford mondeo platform osv osv... er jo volvo fordet men hardwaren har mye tillfelles med ford men er ikke en ford selvomm..

Samme med 9-3 fra saab. som er basert på en opel vectra platform men det er ikke en oplel vectra fordet... saab har mere egentkomponenter i bilen selv om de er basert på andre platformer...

men saab 9-7 det er direkte en chevrolet blazer men saab front.... men det kommer ikke saab 9-4x til og bli... det er en veldig viktig bil for saab som aldri har vert på suv markeded i europa og de kommer til og legge sin sjel i den bilen på alle måter det skal eg låve deg bare se på bilder av 9-4x en intiøret er noe av de lekreste eg har sett i en suv og utsendemessig seg 9-4x en overlegen ut i forrhold til mange andre suv er :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar