0

Har en saab 9000 cse som plutselig ikke vil tenne. en mekaniker her jeg bor sier med 80% sikkerhet at det er tennkassetten som er ødelagt. spørsmålet

spurt 2010-03-12 13:24:03 +0200

Hei! Har en Saab 9000 CSE som plutselig ikke vil tenne. En mekaniker her jeg bor sier med 80% sikkerhet at det er tennkassetten som er ødelagt. Spørsmålet mitt er, om det går an å ta av tennkassetten og skru ut alle pluggene og sette de tilbake i tennkassetten, og sette alle pluggene mot blokka, for å se om det er gnist på pluggene når jeg prøver starteren? I Haynes bok om Saab 9000 så står det at man ikke skal prøve det med tennkassetten av. Hvordan skal man ellers få sett om det er gnist på pluggene? Har ikke råd til å ha bilen på verksted, så jeg må finne ut av dette selv. En tennkasset koster 2500,- hos Mekonomen. Hos Meca koster den 3500,- Ganske stort hopp. Hvor mye koster en sånn tennkasset i Sverige? Har ikke noe lyst til å kjøpe brukt tennkassett, da man ikke vet hva slags tilstand den er i. Håper på svar. På forhånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-12 13:53:37 +0200

Hei Bjørn. Bestandig kjedelig når bilen stopper. Hvis du er helt, helt sikker på at bensinpumpa går???? (vanlig feil) Så er jeg enig med makanikeren din om at dette nok er tenningsmodulen. Det skal kunne gå an å måle seg fram til dette, jeg vil tro at dette er beskrevet i Haynes-boka di?

"Trikset" du beskriver anbelfales heller ikke av meg. Har du lite penger ser jeg ingen grunn til ikke å kjøpe denne delen brukt. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar