0

Viser til tidligere spørsmål saab 9-5 estate vector tid 2,2, automat, der jeg hadde følelse av vibrasjoner under slipp av gasspedal.som jeg leser på

spurt 2010-02-13 20:30:43 +0100

Viser til tidligere spørsmål Saab 9-5 Estate Vector TiD 2,2, Automat, der jeg hadde følelse av vibrasjoner under slipp av gasspedal.Som jeg leser på svar nedenfor, er det lurt å sjekke turbo, bremseskiver og register ? Mener også å ha hørt at det skiftes en splint på/i gearkassa, uten at jeg vet hensikten, og ikke har bedre forklaring. Jeg kjøpte den for bare noen uker siden, betalte 200`for den, inkl nymontering krok og takboks. De foretok en " liten-service " før levering, nedjusterte verdien på ventilen i manifold, som slo ut på kodefeil-lys. og fikk med takstrapport etter forrige eiers innbytte. Merknader bareet par småting som blinklys og bittesmå steinspang.Er dette en modell jeg bør være obs på enkelte svakheter, eller.... vil jeg forhåpentligvis ha god nytte i noen år framover." Er litt noldus på nåtidenskompliserte biler. Har holdt meg til Saab V4 i tiåret 1970 > " På forhånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-17 13:25:26 +0100

Hallo Kåre. Høres ut som du har fått tak i en grei bil der, selv om V4 fra -70 er enkelere å forholde seg til!

Det du nevner om en splint i girkassa kjenner jeg ikke til, men det kan godt være riktig av den grunn. Og det kan sikker ha noe med vibrasjonenen å gjøre. Men dette er helt sikkert ting en forhandler kan svare deg på.

Tror du har fått deg en fin bil som du kommer til å bli fornøyd med i årene som kommer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar