0

Er på jakt etter bruktbil, og følger omtalene dine og bruktbil"skolen" med stor interesse! endelig en ekte bilmann som rydder litt vei i jungelen for

spurt 2009-06-02 00:32:11 +0200

Hei!Er på jakt etter bruktbil, og følger omtalene dine og bruktbil"skolen" med stor interesse! Endelig en ekte bilmann som rydder litt vei i jungelen for oss lekfolk. BRA!Jeg har lett lenge etter en god 9000 - du kunne ikke fortalt oss litt om denne også?Har for eksempel hørt at den kan være et bedre kjøp enn 9-5, da 9000 ble bygd før GM og derfor har færre feil. Vet du om spesielle punkter man skal være på utkikk etter?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-19 14:06:40 +0200

Hei Viggo! Takk for hyggelig tilbakemelding - og ja mitt håp er at jeg gjennom denne spalten kan bidra til å hjelpe folk til å finne riktig bil - til riktig pris! Jeg har veldig sans for Saab 9000, det er liksom noe ekte "Saabsk" over den som appelerer til meg! Når det gjelder kavliteten på 9000 kontra 9-5 så tror den er ganske lik. Og det er vel ikke til å komme i fra at den kan være noe ujevn, desverre. På 9000 er oljelekkasje fra motor, turbo problemer forstilling, bremser og girkasse det jeg ville sjekket litt ekstra. Sjekk også at alle elektriske funksjoner virker som de skal - og se etter rust. Lykke til med Saab kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar