0

Jeg er en heldig eier av en saab 9-3 cabriolet 1999 mod. dette er førstebilen min, og nå som sola titter frem av og til er det deilig å kunne rulle n

spurt 2013-04-13 18:55:38 +0100

Hei Benny! Jeg er en heldig eier av en Saab 9-3 Cabriolet 1999 mod. Dette er førstebilen min, og nå som sola titter frem av og til er det deilig å kunne rulle ned taket. Men det som derimot ikke er så kult, er at det står "Soft Top Failure" i SID i det jeg skal til å senke taket. Hva kan jeg gjøre for å reparere dette? Må jeg eventuelt inn på verksted, eller kan jeg klare å reparere dette selv?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-04-14 16:26:32 +0100

Hei, generelt svar hær... Alle biler med elektrisk cab har en mengde følere og brytere som skal sørge for att taket pakkes ut riktig. Om en av disse er defekt, eller forstyrret (basskasse?) vil du få slike varsel. Feilkodelesing er å anbefale, eller om du kan se disse bryterne/følerne, så kan det gi ett hint om noen ikke virker.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger